| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
mostwanted
Status: Offline
|
Posted: Mon Sep 07, 2009 6:08 pm Post subject: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! |
|
|
başlıktan da anlaşılabileceği gibi ealli öğrenciler hakkında yapılan dedikoduları paylaşmak için bu konuyu açtım. konu başta saçma gelebilir ama aslında oldukça mantıklı. çünkü ealde okumak isteyenler ve eali kazanmış çavalar okula başlayana kadar oldukça tedirgin oluyor. acaba ilk gün neler neler yapcaklar. başımıza neler gelcek, büyük sınıflar ne kadar gıcıktır diye düşünüyolar. ve dier okullarda okuyanlar yada mezun olanlardan sayısız ve asılsız iddialar atıyor. eallilerin çok kendini beğenmiş, gıcık, tiki vb. olduklarını söylüyorlar.
bende çava olduğum için bu söylentiler beni oldukça tedirgin etti. ama sitemizin chat bölümünde konuştuğum 10. 11. sınıf öğrencileri ve mezunlarda içime su serpti. sizi o kadar sıcak karşılıyolar ki sanki kendinizi evinizde hissediyorsunuz. ayrıca hiç de kendilerini beğenmiş değiller. (tabi ben tüm okulla tanışmadım aralarında muhakkak vardır ama sonuçta hepsi diil) sanki 40 yıllık arkadaşmışsınız gibi sorular soruyorlar. oldukça hoş bir sohbet ortamı oluyor.
ben kendi deneyimimi sizlere anlattım sizde kendi yaşadıklarınızı, ilk chata girdiğinizde yaşadıklarınızı ve ealliler hakkında duyduğunuz dedikoduları anlatın. böylece hem yeni çavalar bilgilensin hemde okulu tercih etmek isteyenlerin kafasında soru işaretleri kalmasın! |
|
|
| Back to top |
|
 |
firolli03

|
Posted: Mon Sep 07, 2009 6:24 pm Post subject: Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! |
|
|
ben bu okulun adını tercih kağıtları önüme gelene kadar hiç duymamıştım..(ilköğretimi emirdağda okudum)neyse yüzdelik dilim tutuyor diye tercih ettik..sonra işte sağda solda söylemeye başladım eskşhr anadolu lisesini kazandım diye..ilk duyduğum şey o okul eskişehirin uyuşturucu pazarı ne işin var orda oldu..sonra zengin züppeleri var,başarılı olamazsın,yurdunda köpek bağlasan yatmaz,bütün o biçim kızlar o okulda,seni ezerler..vs vs.. neler neler duydum..neyse okula başladık dershanedeki efalliler,ekalliler bi acayip bakıo..sanki kötü bi iş yapmışsın gbi parmakla gösteriliosun bak ealli geliyo die..
ama her şey bu kdr olumsuz değil..arkdaşlık,paylaşma,sosyal aktivite açılarından oldukça iyi bir okul..kendi adıma konşym bana bir sürü şey kazandırdı..her ne kdr kötü olarak algılayanlar varsa okulu bir o kdr hatta daha fazla da ii gözle bakanlar var..soran olduğu zmn hangi okula gidiosun die eal diynce bir başka bakıyrlar sana.. |
|
|
| Back to top |
|
 |
cagil

|
Posted: Mon Sep 07, 2009 8:53 pm Post subject: Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! |
|
|
| valla ben eali kazandım die ağlamıştım o kadar yani, o zamanlar da kötülerlerdi okulu yok bahçesinde uyuşturucu alıyorlar, spor salonun arkasında fuhuş oluyor diye. |
Gur
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
firolli03

|
Posted: Mon Sep 07, 2009 10:59 pm Post subject: Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! |
|
|
oha spor salonunun arkasında fuhuş mu??oldu olacak okulun bi bölümü genelev olarak kullanılıo..  |
|
|
| Back to top |
|
 |
busra_bjk_94

|
|
| Back to top |
|
 |
esoess Site Moderatörü

|
Posted: Tue Sep 08, 2009 5:04 pm Post subject: Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! |
|
|
' erkek kısmıyla kız kısmı arasına geçiş açmışlar geceleri iyi şeyler olmuyomus'
pes:D
Yurtta kalıcak arkadaşlarım varsa endişelenmelerine gerek yok. Olmuyo böyle şeyler arkadaşlar:D Yurt üç katlı ilk kat erkeklerin, üstteki iki kat da kızların. Giriş kapıları farklı, merdivenlerin kenarına neredeyse duvar örülmüş, geçiş kesinlikle sağlanamaz. Ben iki sene okulun pansiyonunda kaldım. Odalar kalabalık sayılır, çok iyi imkanlar da sunulmuyor belki ama yurt müdürümüz bi tane. Salih Hoca sorumlu pansiyondan, ve öğrencilerinin rahatını, iyiliğini gerçekten düşünür. Kişilik olarak da çok başkadır, bende yeri hep farklı olucak.
Yurtta kalıcak varsa bana ulaşsın Ben de sanki çava var da sesleniyorm.D
Ben de şey duymuştum, atatürk lisesindeki bi arkadaşım bizim okul sizden alıyo uyuşturucuları'ealliler gelmiş' diye haber geliyo gidip alıyolar demişti.D |
Geceye günaydın diyelim..(. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
ErgoProxy Site Yöneticisi

|
Posted: Tue Sep 08, 2009 6:37 pm Post subject: Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! |
|
|
Bazılarının neden pansiyondan vazgeçtiği de tartışılır.  |
|
|
| Back to top |
|
 |
busra_bjk_94

|
|
| Back to top |
|
 |
esoess Site Moderatörü

|
Posted: Wed Sep 09, 2009 10:24 am Post subject: Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! |
|
|
o amaçla açılmış zaten başlık nye belirttin ki tekrar:D
tartışılamaz deniz.p ben rahatıma düşkünüm arkadaş hem tamamen ayrılmadım, arada gidip kalıcam, kolaçan edicem:p |
Geceye günaydın diyelim..(. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
busra_bjk_94

|
|
| Back to top |
|
 |
_PebbLe_

|
Posted: Thu Sep 10, 2009 12:09 pm Post subject: Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! |
|
|
| Ben hiç de kötü bir şey duymadım Eal hakkında. Aksine benim çevremdeki herkes Eal'de okumanın büyük lüks olduğunu, böyle fırsatın kaçırılmayacağını vs söylüyorlardı. Uyuşturucu konusuna gerçekten şaşırdım. Ama eğer uyutulmuyorsak gördüğüm kadarıyla yok böyle bir şey azizim inanmayın =) |
|
|
| Back to top |
|
 |
sulhhitap

|
Posted: Sun Sep 13, 2009 6:58 pm Post subject: Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! |
|
|
oo bunlar az xD yani daha büyük iftiralar ve dedikodular var :D
hatta tayfur bayar lisesinde eal hakkında yaygın olan bi dedikodu :: eal öğrencisi bir kızla yine eal öğrencisi erkek **spor salonunda erkekler sayunma odasında basıldı** olayı idareden öğrenen kız velisi baba kızına yapılan suçlama sonucunda şu cevabı vermiş**bunda ne var ki kızım tecrübe kazanıo ** daha neler var neler ama hepsinide sansürlü anlatamam isteyen okulda gelsin anlatıyım diğerlerinide bana bu dedikoduyu ulastıran tayfur bayar öğrencisi arkadasım özkan.a tesekkürler  |
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
aknszr
|
Posted: Wed Sep 16, 2009 5:20 pm Post subject: Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! |
|
|
yaa bunların hepsi kuru iftira asla kanma mostwanted arkadaşım...ben 11 e geçtim 2 senedir bu okuldayım hiç öyle dediğin saçmalıkları duymadım görmedim.tamamen iftira çekememezliğin bi ürünü.ama gerçekten de eal deyim dediğinde sana bi farklı bakarlar.ama sen takma.
şu okulun ilk gününe gelince...bu bi gelenek.paşa olayları bize de yapıldı size de yapılcak siz de yapçaksınız.sanma ki canın yanıyo veya rezil oluyosun.aksine mutlu oluyosun + motivasyon oluyo senin açından tabi bu olaylar erkeksen oluyo kızlara öyle bişey yapıldığını daha görmedim neyse sen takma bu tür saçmalıklara zaten okula başladığında anlıcaksın bizi... |
|
|
| Back to top |
|
 |
djaqin
|
Posted: Fri Apr 30, 2010 5:17 pm Post subject: Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! |
|
|
sonradan olma çakma anadolu liselerinin çıkardığı laflardır bunlar. EAL her yerde EAL'dir. Siz bir dönemin en üst düzey yetkililerini, en başarılı insanları çıkaran Maarif Koleji'ne mensupsunuz. Okulunuzu söyledikten sonra bunu da ekleyin..
Hayatımda yaşadığım en önemli ayrıcalıklardandır EAL'li olmak. |
Loop Lounge with Aqın.
www.radyosu.org
http://aqin26.multiply.com where only music matters  |
|
| Back to top |
|
 |
mokoko
|
Posted: Tue Aug 03, 2010 7:14 am Post subject: Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! |
|
|
ne fuhus mu  vala ben eal deyken spor salonu sadece siqara icmek icin kullanılırdı. Arada İsmail hoca koşar adım qelir ucan tekme atmaya calısır kacanı kovalardı falan ama daha büyük bi aksiyon qormedik hic. Anadolu Lisesi qormeyen mankafaların uydurmaları işte hayalqücü ne diyelim |
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|