Menü   

Anasayfa
 Anasayfa

Üyeler
 Gruplar
 Özel Mesajlar
 Hesabınız

Topluluk
 Forumlar
 Search
 Sohbet Odası
 Anket

Okul
 Mezun
 Albüm

Diğer
 Düşünce&Sorular
 Bizi Tavsiye Et
 Yardım

Mini Sohbet   

Only registered users can shout. Please login or create an account.

Yeni Mezunlar

Kimler Sitedeydi   

mertcanozman 13:26:01
_pInAr_ 01 day
Harun 02 days
ayln 03 days
busra_bjk_94 03 days
lyssa 05 days
bekmez 06 days
gereksinim 01 week
redoks 01 week
_ygzhn_ 01 week
© JAG

Forum Index  ·  Search  ·  Usergroups  ·  Edit your profile  ·  Members  ·  Log in to check your private messages
Arcade  ·  Ranks  ·  Staff  ·  Statistics  ·  Board Rules  ·  Forum FAQ  ·  Log in

Search for at
http://www.ealliyiz.biz Advanced Search

Recent Topics   Next 6 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! EAL hakkında düşünceleriniz mostwanted 15 Tue Aug 31, 2010 1:17 pm
bekmez View latest post
Graffitiler buraya...! Havadan Sudan ouTLaW 432 Fri Jul 16, 2010 10:01 pm
bec_ronez View latest post
En son hangi filmi izledin ... Sinema gdaThere 231 Wed Jun 16, 2010 11:56 am
gereksinim View latest post
Kudret Hocamız emekli oldu Güncel Olaylar rock_hzl 7 Sat May 08, 2010 7:06 pm
HalloWeen View latest post
Madalyon - E. Özge YILDIRIM Kitap oske 0 Fri Apr 23, 2010 7:10 pm
oske View latest post
10 Fen-F 2009-2010 _PebbLe_ 2 Fri Apr 16, 2010 6:41 pm
AyCa_ View latest post

ealliler hakkında dedikodulara kanmayın!
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    http://www.ealliyiz.biz Forum Index -> EAL hakkında düşünceleriniz
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mostwanted

Status: Offline
PostPosted: Mon Sep 07, 2009 6:08 pm Post subject: No icon ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

başlıktan da anlaşılabileceği gibi ealli öğrenciler hakkında yapılan dedikoduları paylaşmak için bu konuyu açtım. konu başta saçma gelebilir ama aslında oldukça mantıklı. çünkü ealde okumak isteyenler ve eali kazanmış  çavalar okula başlayana kadar oldukça tedirgin oluyor. acaba ilk gün neler neler yapcaklar. başımıza neler gelcek, büyük sınıflar ne kadar gıcıktır diye düşünüyolar. ve dier okullarda okuyanlar yada mezun olanlardan sayısız ve asılsız iddialar atıyor. eallilerin çok kendini beğenmiş, gıcık, tiki vb. olduklarını söylüyorlar.

bende çava olduğum için bu söylentiler beni oldukça tedirgin etti. ama sitemizin chat bölümünde konuştuğum 10. 11. sınıf öğrencileri ve mezunlarda içime su serpti. sizi o kadar sıcak karşılıyolar ki sanki kendinizi evinizde hissediyorsunuz. ayrıca hiç de kendilerini beğenmiş değiller. (tabi ben tüm okulla tanışmadım aralarında muhakkak vardır ama sonuçta hepsi diil) sanki 40 yıllık arkadaşmışsınız gibi sorular soruyorlar. oldukça hoş bir sohbet ortamı oluyor.

ben kendi deneyimimi sizlere anlattım sizde kendi yaşadıklarınızı, ilk chata girdiğinizde yaşadıklarınızı ve ealliler hakkında duyduğunuz dedikoduları anlatın. böylece hem yeni çavalar bilgilensin hemde okulu tercih etmek isteyenlerin kafasında soru işaretleri kalmasın!
Back to top
View user's profile Send private message
firolli03

turkey.png

PostPosted: Mon Sep 07, 2009 6:24 pm Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

ben bu okulun adını tercih kağıtları önüme gelene kadar hiç duymamıştım..(ilköğretimi emirdağda okudum)neyse yüzdelik dilim tutuyor diye tercih ettik..sonra işte sağda solda söylemeye başladım eskşhr anadolu lisesini kazandım diye..ilk duyduğum şey o okul eskişehirin uyuşturucu pazarı ne işin var orda oldu..sonra zengin züppeleri var,başarılı olamazsın,yurdunda köpek bağlasan yatmaz,bütün o biçim kızlar o okulda,seni ezerler..vs vs.. neler neler duydum..neyse okula başladık dershanedeki efalliler,ekalliler bi acayip bakıo..sanki kötü bi iş yapmışsın gbi parmakla gösteriliosun bak ealli geliyo die..

ama her şey bu kdr olumsuz değil..arkdaşlık,paylaşma,sosyal aktivite açılarından oldukça iyi bir okul..kendi adıma konşym bana bir sürü şey kazandırdı..her ne kdr kötü olarak algılayanlar varsa okulu bir o kdr hatta daha fazla da ii gözle bakanlar var..soran olduğu zmn hangi okula gidiosun die eal diynce bir başka bakıyrlar sana..
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
cagil

turkey.gif

PostPosted: Mon Sep 07, 2009 8:53 pm Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

valla ben eali kazandım die ağlamıştım o kadar yani, o zamanlar da kötülerlerdi okulu yok bahçesinde uyuşturucu alıyorlar, spor salonun arkasında fuhuş oluyor diye.

Gur
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
firolli03

turkey.png

PostPosted: Mon Sep 07, 2009 10:59 pm Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

oha spor salonunun arkasında fuhuş mu??oldu olacak okulun bi bölümü genelev olarak kullanılıo..  Mad
Back to top
busra_bjk_94

turkey.png

PostPosted: Tue Sep 08, 2009 2:19 pm Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

o tarz şeyleri ben de duymustum hatta pansiyonda kalmak istediğimi söylediğimde bi arkadasım erkek kısmıyla kız kısmı arasına geçiş açmışlar geceleri iyi şeyler olmuyomus dediğini hatırlıyorum Laughing buna sadece hahha gülerim yane güzelim okul kimse laf etmesin Very Happy

"Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı
başlarında ve Maraş'ta düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan
milli şahlanışın ruhuna tükürmektir"

Necip Fazıl KISAKÜREK
Back to top
esoess
Site Moderatörü
Site Moderatörü

turkey.png

PostPosted: Tue Sep 08, 2009 5:04 pm Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

' erkek kısmıyla kız kısmı arasına geçiş açmışlar geceleri iyi şeyler olmuyomus'
pes:D
 Yurtta kalıcak arkadaşlarım varsa endişelenmelerine gerek yok. Olmuyo böyle şeyler arkadaşlar:D Yurt üç katlı ilk kat erkeklerin, üstteki iki kat da kızların. Giriş kapıları farklı, merdivenlerin kenarına neredeyse duvar örülmüş, geçiş kesinlikle sağlanamaz. Ben iki sene okulun pansiyonunda kaldım. Odalar kalabalık sayılır, çok iyi imkanlar da sunulmuyor belki ama yurt müdürümüz bi tane. Salih Hoca sorumlu pansiyondan, ve öğrencilerinin rahatını, iyiliğini gerçekten düşünür. Kişilik olarak da çok başkadır, bende yeri hep farklı olucak.
Yurtta kalıcak varsa bana ulaşsınVery Happy Ben de sanki çava var da sesleniyorm.D

Ben de şey duymuştum, atatürk lisesindeki bi arkadaşım bizim okul sizden alıyo uyuşturucuları'ealliler gelmiş' diye haber geliyo gidip alıyolar demişti.D

Geceye günaydın diyelim..(.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
ErgoProxy
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

turkey.png

PostPosted: Tue Sep 08, 2009 6:37 pm Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

Bazılarının neden pansiyondan vazgeçtiği de tartışılır. Razz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
busra_bjk_94

turkey.png

PostPosted: Wed Sep 09, 2009 6:28 am Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

adı üstünde dedikodu bunları biz biliyoruz ama artık herkes bilmeli.

"Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı
başlarında ve Maraş'ta düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan

Necip Fazıl KISAKÜREK
Back to top
esoess
Site Moderatörü
Site Moderatörü

turkey.png

PostPosted: Wed Sep 09, 2009 10:24 am Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

o amaçla açılmış zaten başlık nye belirttin ki tekrar:D

tartışılamaz deniz.p ben rahatıma düşkünüm arkadaşRazz hem tamamen ayrılmadım, arada gidip kalıcam, kolaçan edicem:p

Geceye günaydın diyelim..(.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
busra_bjk_94

turkey.png

PostPosted: Wed Sep 09, 2009 3:13 pm Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

vurgulamak istemiştim.

Necip Fazıl KISAKÜREK
Back to top
_PebbLe_

turkey.png

PostPosted: Thu Sep 10, 2009 12:09 pm Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

Ben hiç de kötü bir şey duymadım Eal hakkında. Aksine benim çevremdeki herkes Eal'de okumanın büyük lüks olduğunu, böyle fırsatın kaçırılmayacağını vs söylüyorlardı. Uyuşturucu konusuna gerçekten şaşırdım. Ama eğer uyutulmuyorsak gördüğüm kadarıyla yok böyle bir şey azizim inanmayın =)
Back to top
sulhhitap

blank.png

PostPosted: Sun Sep 13, 2009 6:58 pm Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

oo bunlar az xD yani daha büyük iftiralar ve dedikodular var :D

hatta tayfur bayar lisesinde eal hakkında yaygın olan bi dedikodu :: eal öğrencisi bir kızla yine eal öğrencisi erkek **spor salonunda erkekler sayunma odasında basıldı** olayı idareden öğrenen kız velisi baba kızına yapılan suçlama sonucunda şu cevabı vermiş**bunda ne var ki kızım tecrübe kazanıo Laughing **  daha neler var neler ama hepsinide sansürlü anlatamam Very Happy isteyen okulda gelsin anlatıyım diğerlerinide Very Happy  bana bu dedikoduyu ulastıran tayfur bayar öğrencisi arkadasım özkan.a tesekkürler Very Happy

Back to top
aknszr

PostPosted: Wed Sep 16, 2009 5:20 pm Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

yaa bunların hepsi kuru iftira asla kanma mostwanted arkadaşım...ben 11 e geçtim 2 senedir bu okuldayım hiç öyle dediğin saçmalıkları duymadım görmedim.tamamen iftira çekememezliğin bi ürünü.ama gerçekten de eal deyim dediğinde sana bi farklı bakarlar.ama sen takma.
şu okulun ilk gününe gelince...bu bi gelenek.paşa olayları bize de yapıldı size de yapılcak siz de yapçaksınız.sanma ki canın yanıyo veya rezil oluyosun.aksine mutlu oluyosun + motivasyon oluyo senin açından tabi bu olaylar erkeksen oluyo Very Happy kızlara öyle bişey yapıldığını daha görmedim Very Happy neyse sen takma bu tür saçmalıklara zaten okula başladığında anlıcaksın bizi...
Back to top
djaqin

PostPosted: Fri Apr 30, 2010 5:17 pm Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

sonradan olma çakma anadolu liselerinin çıkardığı laflardır bunlar. EAL her yerde EAL'dir. Siz bir dönemin en üst düzey yetkililerini, en başarılı insanları çıkaran Maarif Koleji'ne mensupsunuz. Okulunuzu söyledikten sonra bunu da ekleyin..
Hayatımda yaşadığım en önemli ayrıcalıklardandır EAL'li olmak.

Loop Lounge with Aqın.
www.radyosu.org
http://aqin26.multiply.com where only music matters
Back to top
mokoko

PostPosted: Tue Aug 03, 2010 7:14 am Post subject: No icon Re: ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! Reply with quote

ne fuhus mu Very HappyVery Happy vala ben eal deyken spor salonu sadece siqara icmek icin kullanılırdı. Arada İsmail hoca koşar adım qelir ucan tekme atmaya calısır kacanı kovalardı falan ama daha büyük bi aksiyon qormedik hic. Anadolu Lisesi qormeyen mankafaların uydurmaları işte hayalqücü ne diyelim
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view http://www.ealliyiz.biz Forum Index ->  EAL hakkında düşünceleriniz Time synchronized with your computer time
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum