| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kakalive

Status: Offline
|
Posted: Sat Dec 26, 2009 8:45 am Post subject: ealliyiz.biz anıları |
|
|
Merhaba arkadaşlar.
Uzun süredir siteye girmiyordum, bugün bir gireyim dedim, forumda geçirdiğimiz eski günler geldi aklıma. Hatırladığım birkaç şeyi anlatmak istiyorum, siz de anılarınızı paylaşabilirsiniz.
2005 yılında ealliyiz.biz açıldığı zaman ben yeni mezundum. Siteden eskal.org sayesinde haberim olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam sitenin 28. üyesiyim. Şu an üye listesinde 25. sırada gözüküyorum ama üye numaram 28 idi. Bu numaraya sadece admin panelinden bakılıyor olabilir, tam emin değilim. Neyse, her şeyi uzun uzun yazmaya gerek yok, sadede gelelim.
Forum sayesinde alt ve üst devreden birçok EAL'li ile tanıştım. Gerçi normal hayatta pek konuşkan olmadığım için kendi dönemimden bazı kişileri de burada tanıdığımı itiraf etmeliyim. Özellikle sitenin ilk 2 yılında güzel bir kaynaşma ortamı oldu. Benim dikkatimi çektiği kadarıyla ilk yıl Çağıl'ın döneminden olan 10. sınıflar, çiçeği burnunda 2005 mezunları ve 2003 mezunları siteyle oldukça ilgili gibiydiler.
Forumda yaşanan en güzel olaylardan biri gece nöbetleriydi. mervef1, husame ve gdathere bu nöbetlerde başı çekiyordu. Bir kişi uyuyacağı zaman nöbeti başkasına devrediyordu. Sabaha yakın saatlerde "iyi geceler ve günaydın" sözü sloganımız haline gelmişti. MSN'in yeni sürümü çıkınca ilgili başlığı herkesten önce açmak, formula 1 yarışlarından sonra forumda Ferrari rüzgarları estirmek zevkliydi benim için.
Falan filan iyi günlerdi be...  |
|
|
| Back to top |
|
 |
cagil

|
Posted: Sat Dec 26, 2009 8:26 pm Post subject: Re: ealliyiz.biz anıları |
|
|
Sitemizi ilk kurduğumda adı eal.net.tr.tc idi baya bi ilgi gördü sonra dedik bi isim bulalım, ben sitenin müdavimlerine sordum ealliyiz.biz nasıl diye? Yani site ismini aslında sitenin müdavimleri koydu gibi bir şey.. Site sayesinde bir çok bağlantılar kuruldu,normal hayatta ben fırsat olmayacak arkadaşlıklar oluştu, yeni gelenler mezunlarla, üst sınıflar alt sınıflarla kaynaştı.
En keyiflisi de iftarl, bowling turnuvası gibi etkinliklerimizdi ne muhabbetler yaşadk, sanal arkadaşlıkları gerçek hayata taşıdık.
-Bu etkinlikleri kısa süre içerisinde tekrarlamak gerek.. |
Gur
 |
|
| Back to top |
|
 |
kakalive

|
Posted: Sun Dec 27, 2009 11:11 am Post subject: Re: ealliyiz.biz anıları |
|
|
Bu arada Turbo Tosbaa oyunu bu sitedeki en güzel oyundu, tek geçerim. Gerçi bir keresinde internet kafede o oyunu oynarken IP ban yediydim, neden öyle oldu anlamadım, tam da rekor kıracaktım.  |
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
husame
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 7:01 pm Post subject: Re: ealliyiz.biz anıları |
|
|
Muhabbetler, buluşmalar, tartışmalar.. Hepsi çok güzeldi ama elektrik kesilmisken nargileciye(çok garip bir ismi vardı ) gidişimiz ve o mekandaki muhabbetler unutulmazdi.. ealliyiz.biz resmen bir markaydi, hocaların bile takip ettigi bir siteydi.. Ha bide ealliyiz.biz in 1. Yas kutlaması da güzeldi be yav..  |
 |
|
| Back to top |
|
 |
yOk

|
Posted: Sat Jan 02, 2010 12:01 pm Post subject: Re: ealliyiz.biz anıları |
|
|
| keşke bi tane daha buluşma yapabilsek ocak ayının sonu gibi milletinde tatili varken |
|
|
| Back to top |
|
 |
husame
|
Posted: Sun Jan 03, 2010 8:06 am Post subject: Re: ealliyiz.biz anıları |
|
|
| yOk wrote (View Post): | | keşke bi tane daha buluşma yapabilsek ocak ayının sonu gibi milletinde tatili varken |
bencede güzel olur.. |
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
rock_hzl Site Moderatörü

|
Posted: Fri Jan 08, 2010 2:12 pm Post subject: Re: ealliyiz.biz anıları |
|
|
ealliyiz.biz sayesinde benden büyük-küçük pek çok insanla tanıştım ve gerçekten onları tanıdığım için çok mutluyum
siteyle ilgili en güzel anım (şimdilik) bahar şenlikleridir.anım değil de olayım mı demeliydim? 9.sınıftayken sitede bir başlık açılmıştı bahar şenliği olacak mı diye.sohbet odasında bu konu açıldı ekin begüm ve barış ile beraber nebahat hocayla konuşmaya karar verdik.yalnız ufak bir konu vardı ki henüz bu üçlüyü tanımıyordum.bir sonraki gün birbirimizi bulup tanıştık. eğer 'ekiiiiin gel hadiii' diye bağırıp durmasaydı onları tanımak biraz zor olucaktı (sitede muhabbet edip okulda o insanlarla tanışmak çok güzel bir duygu ) toplanıp gittik uğraştık didindik sonunda bahar şenliği yapıldı okulumuzda duygulandım  |
insanın her istediği olsaydı çoğunuz çoktan ölmüştünüz.... ((: |
|
| Back to top |
|
 |
MonkeY

|
Posted: Sun Jan 10, 2010 4:14 am Post subject: Re: ealliyiz.biz anıları |
|
|
aaaaaaah şenlik falan güzel zamanlardı ya, mezun olmak hüzünlü bi duygu bunu daha iyi anlayabiliyorum..
ben mervef1'i sitede tanıyıp bir kez sitenin yıldönümünde görmüştüm...
bu yaz abimin çalıştığı yere gittim. (abimde EAL mezunu) orda abim bir arkadaşına bak seni kardeşimle tanıştırcam oda EAL mezunu dedi. merabalaştık ve kısa bir site muhabbeti sonunda ben mervef1 dedi ben monkey dedim ve heeeee iyiymiş öyle modunda kalmıştım o zaman çok mutlu olmuştum  |
|
|
| Back to top |
|
 |
sulhhitap

|
Posted: Mon Jan 11, 2010 2:01 pm Post subject: Re: ealliyiz.biz anıları |
|
|
yaz yaz bitmez ama ealliyiz.biz sayesinde 9. sınıf sanki hep okulda geçti. burası eal öğrencilerinin 2. okulu ikinci buluşma noktasıydı |
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|