Menü   

Anasayfa
 Anasayfa

Üyeler
 Gruplar
 Özel Mesajlar
 Hesabınız

Topluluk
 Forumlar
 Search
 Sohbet Odası
 Anket

Okul
 Mezun
 Albüm

Diğer
 Düşünce&Sorular
 Bizi Tavsiye Et
 Yardım

Mini Sohbet   

Only registered users can shout. Please login or create an account.

Yeni Mezunlar

Kimler Sitedeydi   

mertcanozman 13:23:15
_pInAr_ 01 day
Harun 02 days
ayln 03 days
busra_bjk_94 03 days
lyssa 05 days
bekmez 06 days
gereksinim 01 week
redoks 01 week
_ygzhn_ 01 week
© JAG

Forum Index  ·  Search  ·  Usergroups  ·  Edit your profile  ·  Members  ·  Log in to check your private messages
Arcade  ·  Ranks  ·  Staff  ·  Statistics  ·  Board Rules  ·  Forum FAQ  ·  Log in

Search for at
http://www.ealliyiz.biz Advanced Search

Recent Topics   Next 6 >>  
 Forum   Author   Replies   Last Post 
ealliler hakkında dedikodulara kanmayın! EAL hakkında düşünceleriniz mostwanted 15 Tue Aug 31, 2010 1:17 pm
bekmez View latest post
Graffitiler buraya...! Havadan Sudan ouTLaW 432 Fri Jul 16, 2010 10:01 pm
bec_ronez View latest post
En son hangi filmi izledin ... Sinema gdaThere 231 Wed Jun 16, 2010 11:56 am
gereksinim View latest post
Kudret Hocamız emekli oldu Güncel Olaylar rock_hzl 7 Sat May 08, 2010 7:06 pm
HalloWeen View latest post
Madalyon - E. Özge YILDIRIM Kitap oske 0 Fri Apr 23, 2010 7:10 pm
oske View latest post
10 Fen-F 2009-2010 _PebbLe_ 2 Fri Apr 16, 2010 6:41 pm
AyCa_ View latest post

deneme

Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    http://www.ealliyiz.biz Forum Index -> Duyurular
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ErgoProxy
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

turkey.png

Status: Offline
PostPosted: Wed Nov 25, 2009 4:53 pm Post subject: No icon Re: Kapatın Gitsin Reply with quote

site ne hallere düşmüş ki?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
mostwanted

PostPosted: Wed Nov 25, 2009 5:33 pm Post subject: No icon Re: Kapatın Gitsin Reply with quote

çok üzüldüyseniz gelin yardım edin de kapatılsın diye konuşucağınıza mezun olarak sitemize yardımınız dokunsun  Cool bu söylediğim düşünce olmadığı için ztn siteye kimse uğramıyor. bu mesajı yazana kadar güzel bi konu açsaydınız, şöyle bi mezunum mutluyum... gibilerinden bişeyler yazsaydınız bizde okuyup mutlu olsaydık biz de mezun olunca okulumuza böyle bağlı mı kalacağız deseydik... dışarıdan konuşmak kolay bunu ülkemizde herkes yeterince gerçekleştiriyor önemli olan düşüncelerimizin yarattığı olumsuzlukları yada var olan olumsuzlukları yok etmek için yeni fikirler icraata  geçirmek
Back to top
View user's profile Send private message
yOk

blank.png

PostPosted: Sat Dec 05, 2009 12:22 am Post subject: No icon Re: Kapatın Gitsin Reply with quote

9 gündür mesaj yazılmıyo siteye. burda suçlancak kimse yok insanların tercihlerinin değişmesi gayet doğal ealliyiz.biz bir boşluğu dolduruyodu artık daha janjanlı olan facebook dolduruyo. migros açılınca bakkal hüseyinin iş yapamaması gibi yani. şimdi biz daha ealliydik yeni nesilin eal ruhundan haberi yok falan demeyin. dediğim gibi her dönemin ealli olma anlayışı farklı, 20 yıldır bütün mezunlar alt devreleri için aynı boku diyolar ama bana kalırsa hala eal ruhu mevcuttur. ealliyiz.biz katılıma dayalı bir site olduğu için ve siteye katılan insanda olmadığı için artık üzülerek söylüyorumki site ölmüştür. artık sitenin başlangıcından beri var olan foruma dayalı sistemi değiştirmek gerekmektedir. türkiyedeki güzel olan lise internet sitelerine bakacak olursak forum ikinci plandadır. yeni bir tasarım geliştirmeyi düşünen arkadaşlar için http://www.vefali.net/ i tavsiye ederim türkiyedeki en iyi lise sitelerinden biridir. fakat onunda forumunun sonunun bizden farkı yoktur forumdaki çoğu mesajlar 3 ay öncesinden kalma. yani kısacası forumun ikinci plana atıldığı anasayfanın vefa lisesininki gibi tasarıma sahip olduğu bi site tasarlanması gerekiyor.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
yOk

blank.png

PostPosted: Mon Dec 07, 2009 7:19 pm Post subject: No icon Re: Kapatın Gitsin Reply with quote

son yolladığım mesajı saymazsan 12 gündür siteye yazan yok
Back to top
ErgoProxy
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

turkey.png

PostPosted: Fri Dec 11, 2009 12:30 pm Post subject: No icon Re: Kapatın Gitsin Reply with quote

bakım ve temizlik yapacak adam olmadığına göre nereye gitti o kötü başlıklar?

düzenli olarak 5 ayda bir kapatın siteyi falan filan temalarıyla gelip duruyorsunuz, yapıcı olun üretici olun yardımcı olun, veya daha basiti var susun.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
yOk

blank.png

PostPosted: Sat Dec 12, 2009 3:56 pm Post subject: No icon Re: site kapansın/tasarımı komple değişsin/böyle devam etsin Reply with quote

Ne oluyo  lan burda. ortada gayet büyük bir sorun var ve bunun konuşulması yerine konuşulacak başlık kitleniyo ve ismi değiştirilip bu tip başlıklar açanlar cezalandırılacak deniyo. Bu sitede hiç bir zaman ortada bir tartışma veya eleştiri varken ve eğer insanlar birbirlerine hakaret etmiyorsa o başlık kapatılmamıştır.  Şu anda yapılmış şey telekomunikasyon iletişim başkanlığının saçma sapan sebeplerden siteleri kapatmasından yada nazilerin muhalif düşünceleri teker teker öldürmesinden farksızdır.hatırlatmak isterim bu siteye sizin admin olmanızda böyle bir tartışma ortamında aklımıza gelmiş ve uygulanmıştır. Bu sitenin var oluş amaçlarından biriside, bizim okulda bile var olan milli eğitim bakanlığının "onu konuşmuycan bunu düşünmüycen biz ne istiyosak onu konuşup onu düşüncen" politikasını biraz olsun delebilmekti. Yani bu sitenin en temel özelliği insanlara gerçek hayatta elde edemedikleri konuşma özgürlüğünü sanal ortamda insanlara hakaret etmemeleri şartıyla vermekti. Fakat şimdi ise (ki ben bunu bayadır gözlemliyorum) onu yaparsan cezalandırırım konuşma sus ozaman gibi tepkiler veriliyo. HAYIR KARDEŞİM KONUŞUN HATTA SUSMAYIN ORTADA Bİ SORUN VARSA BU SORUNU HAYKIRINKİ İNSANLAR Bİ ÇÖZÜM ÜRETSİN.  Bu başlığın kilidini ben kaldırıyorum çağılada haber verdim o da katılcak bu konuşmaya. Şimdi daha önceki mesajımda anlattığımı biraz daha ayrıntılı olarak anlatıyım.

İlk önce ealliyiz.biz forumu ÖLMÜŞTÜR.
Bunun sebebi gayet açıktır. Facebook forum sitelerini yoketmektedir.(şimdi bir iki tane sivri zekalı gider donanım haber hala duruyo falan der bende derimki siktir git bi lise forumlarına bak) Şimdi bunu biraz açalım. Bizim sitenin en aktif olduğu dönemde sitenin işlevine ve sitede neler yapıldığına bakalım:

1.  insanların birbirleriyle bir konu hakkında özgürce kısıtlama olmadan konuşmasını sağlaması
2.  buluşmalar düzenlenerek insanların birbirleriyle tanışıp sosyalleşmesi
3.  okulda sınıfta kantinde bir muhabbet konusu oluşturması
4.  insanları boş vakitlerinde eğlenmesini sağlaması
5. bi ara ciddi bi mp3 paylaşımı vardı. Onuda düşünüsek müzik indirmek.
6. okulda olan olayların yada insanların kişisel fotoğraflarını eklemesi bunun altında muhabbetlerin dönmesi.

Sitenin işlevi ve sitede yapılanlar bunlar olunca facebookun bizi domine etmesinden doğal birşey yok. Bu işler böyle yürüyo sonuçta. Hatırlayan yoktur sanırsam ama bu siteden öncede bizim üst dönemlerin yaptığı bi eal forumu vardı. Ama çağıl bu siteyi yaptı o siteden çok daha üstündü(sohbet odası, fotoğraf ekleme gibi artıları vardı) ve biz domine ettik o siteyi. Şimdide facebook bizi domine ediyo.  Yani kısacası bu siteye insanların girmesine sebep olan şey eal ruhu değildi, bu site ile gurur duymalarına sebep olan şey eal ruhuydu. Ve gene insanların siteye olan ilgilerinin azalmasınında sebebi eal ruhu değil.  Facebook bizi domine ediyo bu kadar basit.

Gelelim çözüme:

Önceki mesajımda ve deminde dediğim gibi artık foruma dayalı lise sitesi olayı bitmiştir. Forumu kaldırmak laızm demiyorum fakat artık ikinci planda olmalı anasayfaya girince direk forum başlıklarını değil okuldan haberleri, bir iki fotoğrafı, yapılabilirse eal hakkında bazı insanlarla konuşmaları, mezunlar tarafından hazırlanmış bir üniversite tanıtım sayfasını görmeliyiz. forum ise anaysayfadan bir şeye tıklayarak ulaşabilceğimiz bir yer olmalı.

Son olarak Başlığın ismini "bu tip gereksiz başlıların sahipleri ceza alacaktır" dan "site kapansın/tasarımı komple değişsin/böyle devam etsin?" olarak değiştiriyorum. Ve cevaplarınızı yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum. Buraya yazmak istemeyen arkadaşlar bana msnden(murat@ealliyiz.biz) yada e-maille(muratbayrak2000@yahoo.com) ulaşabilir.
Back to top
cagil

turkey.gif

PostPosted: Wed Dec 23, 2009 1:49 pm Post subject: No icon Re: deneme Reply with quote

deneme

Gur
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
husame

PostPosted: Tue Dec 29, 2009 6:54 pm Post subject: No icon Re: deneme Reply with quote

Murat'a kısmen katılıyorum, sitedeki bu büyük düşüşün sebebi Facebook.. Ama eskiden ealliyiz.biz Facebookun veremeyeceği seyleri de verirdi.. Mesela mezunlarla okuyanların buluştuğu yemekler, bowling kapışmaları.. Facebook bunları veremez.. Ciddi bir yemek organizasyonuyla ealliyiz.biz tekrar toparlar kendini.. Laf söyleyen çok ama fikir üreten yok.. Okulda okuyanları biri, mezunları başka biri organize etsin.. Hem biz mezunlar olarak geceye başka yerde de devam ederiz güzel olur.. İnanin böyle bir organizasyon herseyi çözer.. Yeterki bu ısı başarabilecek bir kaç gönüllü ortaya çıksın, yaslandım artık ben.. Razz

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
MonkeY

blank.png

PostPosted: Sun Jan 10, 2010 4:49 am Post subject: No icon Re: deneme Reply with quote

yani eskişehiranadolulisesi.k12.tr gibi bir site yapalım ve o siteyi domine edelim Very Happy
bence mantıklı bir fikirdir.murata katıldığımı belirtmek isterim bu tür olaylar doğaldır. bir zamanlar taso vardı, türevlendi ve bitti aynı onun gibi birşey
organizasyonlar gene olur yapılır, fakat ealliyiz amaç değil araç olur bu konuda, ama sitenin amacı mezunlarla okulu birbirinden koparmamasıydı ve bu yolla amacını hala uygulayabilir.
şu saatte hala uyumadığımı belirtirsem (ki saat sabahın 7si) ne söylediğimi bende bilmiyorum ama ortaya bir onay mesajı atasım geldi ki bu fikir tekrar düşünelim
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view http://www.ealliyiz.biz Forum Index ->  Duyurular Time synchronized with your computer time
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum