Arkadaşlar bu haber doğru mudur sizce? Ben pek sanmıyorum ama ne bileyim.
"Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı
başlarında ve Maraş'ta düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan
milli şahlanışın ruhuna tükürmektir"
Posted: Sat Jan 30, 2010 7:40 pm Post subject: Re: Sakarya Gazetesinden Bir Haber
insanın içine bir kurt düşüyor yine de
"Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı
başlarında ve Maraş'ta düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan
milli şahlanışın ruhuna tükürmektir"
Posted: Mon Mar 15, 2010 1:52 pm Post subject: Re: Sakarya Gazetesinden Bir Haber
sanırsam bu işin yalan olduğu ortaya çıktı ben okuldan bi hocamızla konuştum kudret hocayı eski kantincinin şikayet ettiği ve zamanında kudret hocanın o kantinciyi okuldan atıldığını duydum ama yalan olmuş heralde kudret hocanın suçsuzluğu ortaya çıkmış.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum